<

Sütőtök házhozszállítás

Kedves Sütőtök Rajongó!

Örömmel értesítjük, hogy az igazi, sütnivaló nagydobosi sütőtök a lenti űrlap kitöltésével online megrendelhető és pár napon belül a megadott címre szállítjuk! Minden küldemény Filep László által ízre ellenőrzött és szelektált, konyhakész nagydobosi sütőtököt tartalmaz. A kézbesítést a Magyar Posta csomagküldő szolgálata végzi.

Ha KÉRDÉSE van, vagy TELEFONON szeretné leadni MEGRENDELÉSÉT hívjon minket a +36/20-7777-617-es telefonszámon! Megrendelését emailben is elküldheti a sutotok@sutotok.com-ra.

ÁRAK (amelyek tartalmazzák a szállítási költséget és az utánvét díját; az összeg a futárnak fizetendő):

– 4 kg konyhakész nagydobosi sütőtök: 3000 Ft
– 8 kg konyhakész nagydobosi sütőtök: 5000 Ft

KISZÁLLÍTÁSI NAPOK: KEDD ÉS CSÜTÖRTÖK.

Ebben a szezonban január 28. vasárnap 18 óráig fogadunk konyhakész sütőtökre megrendelést, amit január 30-án, kedden szállítunk ki. Addig minden keddi és csütörtöki szállításra várjuk rendelésüket januárban!

Rendelését a KEDDI kiszállításhoz vasárnap 18 óráig, CSÜTÖRTÖKI kiszállításhoz kedd 18 óráig adja le! Később leadott rendelését a következő kiszállítási napon tudjuk teljesíteni.
Amennyiben a rendelését most szeretné leadni, de egy későbbi napon kéri a postára adást, úgy kérem a kívánt napot jelölje a lenti űrlap utolsó, Megjegyzés rovatában.

A kiszállításról telefonon vagy emailben értesítjük!

A feltüntetett árak bruttó árak és tartalmazzák a szállítási költséget és az utánvétkezelés díját!
A szeletelt sütőtök hűtve tárolandó és az Önhöz történő megérkezéstől számított 4 napig tartható el.

A megrendelőlap kitöltéséhez kattintson: MEGRENDELŐLAP

Sikeres megrendelést követően az oldalon egy erről szóló üzenet jelenik meg, illetve emailban is kap egy visszaigazolást. Amennyiben ez nem történik meg, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti elérhetőségek valamelyikén!