<

Rólunk

Üdvözlöm honlapomon!

Filep László vagyok, a sütőtök termesztés és népszerűsítés elkötelezett művelője és támogatója.

Közel 20 éve foglalkozom sütőtök termesztéssel. Eleinte csak saját kertemben, ma pedig már a családom bevonásával 8 hektárnyi, a nagydobosi határban lévő területet művelve igyekszem kiváló minőségű terméket előállítani.

Az általunk termelt sütőtökkel találkozhat zöldségboltokban és a hipermarketek polcain, de online is megrendelheti, a feleségem, Piroska gondoskodik arról, hogy a konyhakész, szeletelt, garantáltan kiváló ízű és minőségű nagydobosi sütőtök néhány nap múlva az otthonába érkezzen.

Családom elkötelezett a nagydobosi sütőtök, e különleges élettani hatásokkal és ízvilággal rendelkező növény népszerűsítése, táplálkozásban elfoglalt méltó helyének kivívása mellett.

A honlapon igyekeztünk minden rendelkezésünkre álló, sütőtökkel kapcsolatos fontos és érdekes tudnivalót összegyűjteni. A növénnyel kapcsolatos általános információkon túl, annak érdekében, hogy az érdeklődőket segítsük a legízletesebb darabok kiválasztásában, ismertetjük a nagydobosi sütőtök fajtaleírását, az érett sütőtök jellemzőit. Megosztjuk a sütőtök termesztésében szerzett évtizedes tapasztalatainkat, eláruljuk a tökéletes sült tök elkészítésének titkát és néhány egyéb kedvenc receptünket.

Ha a honlapon böngészve kedvet kapott egy finom sütőtökös étel elkészítéséhez arról is információt talál, hol szerezhet be friss, finom, általunk termesztett tököt.

Kérdéseivel, kéréseivel bátran keressen bennünket a sutotok@sutotok.com e-mail címen, vagy a +36 20 777 7619 telefonszámon!

Kellemes időtöltést kívánok!

Filep László és neje, Piroska