Fontos változások a sütőtök rendeléssel kapcsolatban

Fontos változások a sütőtök rendeléssel kapcsolatban

Tisztelt partnereink, megrendelőink, honlapunk látogatói!

A minőségi sütőtök termesztéssel, piacra juttatással kapcsolatos több évtizedes munkánk eredménye, hogy vevőkörünk évente jelentősen bővül. Életéveink pedig jelentősen gyarapodtak (bár ez Piroskán nem látszik – FL).
Fentiek miatt évek óta keressük a megoldást arra, hogy hogyan tudjuk a megnövekedett vevőkörünket az eddigi minőség biztosítása mellett megtartani és kiszolgálni.

Fontosnak tartjuk, hogy a személyünkhöz kötött értékek (termeléstechnológia, piacképes termék leválogatása, közvetlen, személyes kapcsolat a vevőkkel) szerepvállalásunk csökkenésével is megmaradjanak.
Reményeink szerint megtaláltuk a problémára a megoldást, a 2022. őszétől alkalmazott új szervezeti struktúrával.

Ennek lényege, hogy a termelést kiszerveztük olyan gazdákhoz, akik vállalják, hogy az általunk biztosított vetőmagból, az általunk megadott technológiával megtermelik a sütőtököt. Ezen integráció folyamatos bővülésével tudjuk biztosítani a vevőkör növekedése esetén is az alapanyagot.

A megtermelt árut Nyírparasznya Község Önkormányzata vásárolja meg, készíti fel és küldi el az Önök részére. Az önkormányzattal hosszútávú szerződésünk van erre a feladatra.

Nyírparasznya Község Önkormányzata nagy kapacitású infrastrukturális háttérrel rendelkezik, ahol magas színvonalon meg tudjuk oldani a megrendelések dinamikus emelkedéséből adódó tárolási, feldolgozási feladatokat. Gyorsfagyasztó és fagyasztva tároló kapacitásának köszönhetően a nyers tökkel azonos minőségű fagyasztott sütőtököt is elő tudunk állítani. Ez a későbbiekben lehetővé teszi a szezonon kívüli értékesítést is.

Ezen kívül egyik nagyobb termelőnk, Szondiné Darabánt Veronika őstermelő és családja vállalta, hogy a saját termelésű sütőtökjét a mi felügyeletünk mellett felkészíti és postázza az Önök részére.

Összegezve tehát, 2022-től nem mi postázzuk az Önök által, rajtunk keresztül megrendelt sütőtököt, hanem Nyírparasznya Község Önkormányzata vagy Szondiné Darabánt Veronika őstermelő. Jogi értelemben Önök velük vannak kapcsolatban. A mi feladatunk a megrendelések fogadása és diszponálása.

Ők a tevékenységüket a mi teljeskörű felügyeletünk mellett végzik, a felügyelet elsődleges célja az eddig megszokott minőség biztosítása.

Bármiféle szállítási, minőségi probléma esetén továbbra is hozzánk fordulhatnak.

A 2022-től alkalmazott szervezeti megoldással el akarjuk kerülni, hogy néhány év múlva erőnk fogytával lezárjuk a vállalkozásunkat, és néhány ezer vevőnket minőségi sütőtök nélkül hagyjunk.

Úgy gondoljuk, hogy ebben a formában tovább tudjuk adni 25 éves tapasztalatunkat és néhány év alatt felépül egy olyan rendszer, amelyben a helyünkbe lépő szállítók továbbra is el tudják Önöket látni magas minőségű sütőtökkel.

Tisztelettel: Filepné Pivoda Piroska és Filep László